Så er vi klar til valgkamp!

PRESSEMEDDELELSE

Socialdemokraterne stiller med en stærk og kompetent liste til kommunalbestyrelsesvalget den 16. november 2021

85 Socialdemokratiske medlemmer var mødt frem på generalforsamlingen i Faxe den 31. maj 2021, for at debattere Socialdemokraternes visioner for Faxe kommune.

Valgprogrammet »Faxe kommune i morgen – kan blive bedre end i dag«, blev vedtaget efter en intens debat. Med et visionært og meget konkret valgprogram står Socialdemokraterne godt rustet til den kommende valgkamp vurderer Camilla Meyer, der også er Socialdemokraternes borgmesterkandidat.

Der blev valgt 14 Socialdemokrater, der alle har sagt ja til at arbejde målrettet for at få gennemført så mange Socialdemokraternes visioner for Faxe kommune som muligt.

»Vi har en stærk liste der bredt repræsenterer borgersammensætningen i Faxe kommune«, udtaler Camilla Meyer, og fortsætter: »Den Socialdemokratiske liste har en stor bredde erhvervsmæssigt, har en god aldersmæssig spredning, dækker kommunen geografisk og så der er en god fordeling mellem kønnene«.

Nu har vi politikken på plads, har listen på plads, så nu glæder os til at komme ud og møde borgerne og præsentere og debattere vores visioner for Faxe kommune med dem, udtaler formanden for Socialdemokraterne i Faxe kommune Erling Johansen.

Socialdemokraterne stiller op på en sideordnet liste, hvor det er den enkeltes kandidats personlige stemmer der bliver afgørende for, om man bliver valgt til kommunalbestyrelsen.

Afstemningen gav følgende resultat.

  1. Camilla Meyer, Borgmesterkandidat
  2. Jørgen Richardt Nielsen
  3. Per Thomsen
  4. Fie Reneè Rysager
  5. Steen Andersen
  6. Lisette Lind Larsen
  7. Finn Hansen
  8. Peter Vilson
  9. Randi Onsberg Johansson
  10. Jeannie Thorving Hansen
  11. Christina Birkemose
  12. Leif Davidsen
  13. Bill Larsen
  14. Jens Hvidemose
  15. Anders Franssen

For yderligere oplysninger kontakt venligst borgmesterkandidat Camilla Meyer på telefon nummer 4046 4973 eller Erling Johansen - formand for den Socialdemokratiske Fællesledelse i Faxe kommune - på 4035 4201