Camilla ny Borgmesterkandidat

Socialdemokratiet i Faxe kommune har fået ny Borgmesterkandidat

De Socialdemokratiske medlemmer har med 131 stemmer valgt Camilla Meyer til deres Borgmesterkandidat.
Der blev afgivet 208 stemmer ud af 261 mulige. De 131 gik til Camilla Meyer og 67 gik til Anders Franssen og der er afgivet 10 blanke.
Camilla Meyer har siddet i byrådet de seneste to perioder og gennem de sidste 9 måneder varetaget hvervet som Gruppeformand for den Socialdemokratiske gruppe i Kommunalbestyrelsen. Et arbejde der er blevet udført til UG med kryds og bolle.
Formanden for Fællesledelsen Erling Johansen, ser frem til et godt samarbejde med Camilla Meyer. Vi har oplevet en kompetent og dygtig gruppeformand, der har evnet at lytte til sit bagland både internt i gruppen og i forhold til det Socialdemokratiske bagland.
Vi har fået en erfaren, kompetent og dygtig borgmesterkandidat. Camilla er robust og har politisk tæft samt knivskarpe visioner for Faxe kommune.
Camilla Meyer er en af arkitekterne og den drivende kraft, bag arbejdet med at skrive Socialdemokratiets valgprogram for Faxe kommune. Et valgprogram der sætter en klar vision op for, hvordan Faxe kommune kan udvikle sig med Camilla i borgmesterstolen.
For yderligere kommentarer:
Camilla Meyer, Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet – 40464973
Erling Johansen, Formand for Fællesledelsen – 40354201